Aanwijzingen en signalen die het leven je geeft

Wanneer je luistert naar het leven komen er signalen en aanwijzingen op je pad. Dat klinkt wellicht zweverig, maar ik wil je vragen om eens hiervoor open te staan. Misschien herken je het wel. Je denkt aan iemand en ineens gaat de telefoon. Het is de persoon waar je aan dacht. Het lijkt een toevalligheid, maar niets is minder waar. Of in mijn geval, je krijgt ineens een ingeving en dat voelt zo kloppend, dat je zeker weet dat het klopt en je handelt erna. Of je voelt gewoon aan alles dat je een andere weg moet kiezen. Achteraf blijkt dat je anders vlak achter een ongeluk had gestaan. Als je erop gaat letten zul je zien dat er meer van dit soort toevalligheden zich in je dagelijks leven voordoen.

Tekens van het leven, oftewel universum

Ik volg deze signalen van het leven. Het is bijzonder om te zien waar ze me brengen. Natuurlijk twijfel ik weleens aan deze signalen. Mijn verstand gaat er dan tussendoor tetteren. Soms krijgt zij gelijk, maar eerlijk. Achteraf gezien is dat niet altijd de beste keuze. In de loop der tijd weet ik dat deze ingevingen, aanwijzingen en signalen me naar de mooiste dingen leiden.

En alhoewel ik de mail over het resultaat van de sea butter als een enorme tegenslag zag. Vooral veroorzaakt door mijn gedachten zoals. Jeetje Miranda, moet je op zoek naar een alternatief. Het alternatief is bijvoorbeeld olijfolie, weet je hoelang een olijfolie zeep moet rijpen. Dan duurt het maanden voordat de zeep uit is. Vorig jaar ben je er mee gestart, het wordt toch eens tijd dat je met iets komt… Zie ik het nu anders. De mail kwam op het juiste moment. Vlak voor de meivakantie. In mijn geval betekent dat samen zijn met mijn kinderen. Ik kon even voor ‘anker’ gaan en de tijd nemen om stil te staan bij hetgeen mijn gedachten me vertelden. Het gaf me de tijd om stil te staan bij een belangrijke vraag is het waar wat ik denk?

Nee, het is niet waar en al zeker niet vanuit het oogpunt dat ik een natuurlijke zeep wil creëren die goed is voor jouw huid, voor de natuur en voor de toekomst van ons allemaal. Dat staat los van tijd. Het bracht me terug naar het begin en de essentie van hetgeen ik aan het creëren ben.

Benoem je intentie en volg de stappen

Ik wil met een alledaags product het consumentisme positief veranderen. Voordat ik eraan begon heb ik de intentie neerzet dat de aanwijzingen en signalen op mijn pad zouden komen. Ik wilde samenwerken met het universum, God, spirit, hoe je het ook maar wilt noemen, omdat ik weet dat dit me naar de mooiste wegen lijdt. Het opent deuren voor mij, die ik niet voor mogelijk had gehouden.  

Signalen en synchroniciteit

Na het zetten van de intentie, heb ik de eerste stap gezet en ben ik een mooi bedrijf gaan benaderen. Zij brachten me in contact met een ander bedrijf en zo kwam ik stap voor stap verder. Het zijn die signalen, in dit geval, doorverwijzingen die me verder helpen. Je voelt dat het klopt, ook als het niet klopt. Het is oké om de eerste stap te zetten en het ontvouwt zich waar je heen mag gaan. Je zult ontdekken dat er steeds meer synchroniciteit op je pad komt.

Word onderdeel van de positieve verandering.