Elk stuk zeep maakt een verschil

Het is tijd om je te laten zien wat we dit jaar samen hebben gerealiseerd. Wist je al dat 75% van elke zeep direct invloed heeft op het herstellen van de natuur en het helpen van mensen in nood.

16% van de opbrengst reserveren we voor onze vaste lasten tot het slot bedrag van onze vaste lasten. De rest laten we doorstromen naar de projecten die we steunen. Dit alles laten we hieronder graag aan je zien. 

Samen steunen we

The Ocean Cleanup

Doordat jij ZEEP met een MISSIE koopt kunnen wij de grootste opruim actie in de geschiedenis steunen. Het mag duidelijk zijn dat het nodig is om al het plastic uit de natuur te verwijderen. 

Gelukkig was jij je met ZEEP met een MISSIE en spoelt er daardoor geen micro plastic door je doucheputje, maar hoef jij ook geen plastic verpakking weg te gooien.

De verpakking van ZEEP met een MISSIE helpt juist mee om 30.000ha grond in NL weer te herstellen en kan in de groen container gegooid worden. 

20 Procent van de winst is gedoneerd aan The Ocean Cleanup. 

 

Samen steunen we

de vrouwen in Ghana

Deze vrouwen in Ghana maken shea butter, een waardevol ingrediënt in ZEEP met een MISSIE. Zij doen er alles aan om uit de armoede te komen en gezond eten op tafel te zetten voor hun gezin. Ze dromen van een veilige plek om te werken, te wonen en te leven.

De wereld van shea butter is een donkere industrie vol uitbuiting en onderdrukking.

Daarom werken we samen met Toontibo, de social enterprice die zich inzet voor een duurzame en eerlijke keten. Het geeft de vrouwen, kinderen en hun community de kans om een betere toekomst op te bouwen.

Koop je ZEEP met een MISSIE dan betaal je de echte eerlijke prijs en steun je de vrouwen en hun gemeenschap in Ghana. Op weg naar een waardige toekomst.

THIS IS FOR ALL kiest voor ingredienten die goed zijn voor je huid, goed zijn voor de natuur en voor onze medemens. ZEEP met een MISSIE doneert, voor elk verkochte zeep, 31% procent (aan ingrediënten) met impact. De vrouwen in Ghana zijn hier onderdeel van.

Ontdek hier meer over de projecten.

Samen vergroten we de biodiversiteit in NL

Met jouw hulp en die van natuurmonumenten hebben we kleine stukken grond ingezaaid. Waarom?

Om de biodiversiteit te vergroten en te herstellen. Biodiversiteit is van groot belang voor het leven op aard. Elke plant, dier of micro organisme speelt zijn eigen specifieke rol in het ecosysteem. Neem bijvoorbeeld de bij, 80% van het groente en fruit dat in de supermarkt ligt, hebben wij te danken aan de bijen.

De biodiversiteit in Nederland gaat hard achteruit, doordat het te weinig ruimte heeft. Het is daarom belangrijk dat het, ook buiten natuurgebieden, meer ruimte krijgen. Daarom zijn we dankbaar dat we dankzij jou een stukje Nederland weer de ruimte hebben kunnen geven. 

De andere projecten

Doe ook mee en koop de zeep