90 – 110 x kun je je wassen met onze natuurlijke plasticvrije zeep.

Geschreven door Miranda Hammers

Goed idee, een plasticvrije badkamer! Het is een kleine moeite, het bespaard ook nog eens in je portemonnee en het geeft ruimte in je badkamer. Tegenwoordig staat onze badkamer vol met plasticflessen vol douchegel en shampoo. Dit behoort tot de verleden tijd, want deze flessen kunnen allemaal vervangen worden door een mooi stuk zeep, handgemaakt en vol natuurlijke ingrediënten.

ZEEP met een MISSIE vervangt 4 plastic flessen

Met onze handgemaakte zeep kun je je 90-110 x wassen. Daarmee voorkom je dat je 4 plastic flessen weg moet gooien. Dat is al een fantastisch gegeven, waarschijnlijk wordt je nog blijer van het feit dat je hiermee ook geld kan besparen. Reken het maar eens uit wat het jou bespaart.

De plastic troep laten we buiten de deur ook in en om onze zeep

De natuurlijke ZEEP met een MISSIE van THIS IS FOR ALL is plasticvrij en bevat geen microplastic, of zoals ze ook wel worden genoemd microbeads. We zijn volledig plasticvrij, ook onze verzendverpakking. Daar zijn wij blij mee, want er dwaalt al genoeg plastic in onze natuur rond.

Wat zit er dan om de natuurlijke handgemaakte zeep?

Een speciale wikkel, die gemaakt is van en op Nederlandse bodem. Dat leggen we graag aan je uit, want met onze wikkel helpen we mee om 30ha grond in Nederland weer te herstellen. Op braakliggend terrein en gronden die niet meer gebruikt kunnen worden voor de voedselindustrie, laten we speciale grassen planten. Deze grassen zorgen ervoor dat de grond zich kan herstellen, waardoor er weer leven in de bodem mogelijk is. Na enige tijd kunnen we in deze gronden weer bodemdiertjes rond zien kruipen. Wie had dat gedacht dat je met een verpakking de natuur kan laten herstellen. We zijn bijzonder trots op onze mooie wikkel, evenals de fantastische tekening die op de wikkel staat. Deze tekening staat symbool voor hetgeen onze plasticvrije zeep voor staat. Onze ZEEP met een MISSIE is het levende bewijs dat we, met een alledaags product, samen de natuur kunnen laten herstellen en onze medemens kunnen helpen.

Terug naar de wikkel, want er zit een speciaal stuk zeep in de wikkel. De zeep is handgemaakt in Nederland en zit vol natuurlijke ingrediënten. Echte natuurlijke krachtpatsers, die je huid verzorgen en liefdevol schoon maakt.

Fijne plasticvrije zeep vol natuurlijke ingrediënten

We hebben er bewust voor gekozen om een fijne plasticvrije zeep te maken die uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat. De reden hiervoor is simpel. Alles wat je op je huid smeert of aanbrengt wordt opgenomen door onze huid, ons lichaam in. Natuurlijke ingrediënten kunnen onze huid op de juiste manier schoon maken en verzorgen. Daarom vind je in onze zeep alleen maar natuurlijke krachtpatsers die ieder hun eigen belangrijke en waardevolle rol spelen bij de verzorging van onze bijzondere orgaan, de huid.

koop

de zeep

Je gegevens zijn bij ons veilig

Het alledaagse leven is vol schatten.

Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven: Doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is. - Albert Einstein- Geschreven door Miranda Hammers IN het alledaagse leven liggen zoveel schatten verborgen. Misschien moeten we het alledaagse maar...

Ingrediënten natuurlijke zeep

In onze zeep gebruiken we de kracht van de natuurDe ingredienten in ZEEP met een MISSIE. Het is werkelijk ongelooflijk wat de natuur tot zijn beschikking heeft en wat het voor ons en onze huid kan betekenen. De natuur heeft helende planten en prachtige ingrediënten...

Tussen de 70 en 100 miljoen mensen keren terug in extreme armoede.

Nu meer dan ooit moet we ervoor zorgen dat elke euro telt.  Geschreven door Miranda HammersEen noodoproep van de hulporganisaties. Tussen de 70 en 100 miljoen mensen keren terug in extreme armoede. De gevolgen van de pandemie De werkelijke gevolgen van de...