Pak de handgemaakte zeep en laat het over je lichaam gaan. Laat je lichaam ontspannen. Ga over elk deel van je lijf, voel de zachte natuurlijke zeep over je huid gaan en het warme water. Je zult merken dat je steeds meer en meer ontspant.

Geschreven door Miranda Hammers

Ontspannen douchen en baden, een moment van verstilling

Het is fijn om een moment te nemen voor je douche of bad. Een moment van verstilling, om even alles los te laten en je te verbinden met jezelf en jouw lichaam. Een douche of bad geeft je de gelegenheid om alles letterlijk en figuurlijk van je af te spoelen. Je kunt het water bewust over je huid laten glijden en je bewust wassen. Laat alles van die dag van je afglijden.

Gun jezelf de rust om je te ontspannen

Ga lekker in bad liggen of onder de douche staan. Voel het warme water over je huid gaan en gun jezelf de rust om te ontspannen. Het helpt om daarbij op je ademhaling te letten. Adem rustig in en uit. Haal een paar keer diep adem, via je neus en laat de adem weer los via je mond. Het is fijn om volledig in te ademen en volledig weer uit te ademen. Op die manier kun je spanning en andere ongemakken uit je lichaam laten gaan en je jezelf meer en meer in dit moment brengen. Doe elke handeling bewust, laat alles los en voel je lichaam met al je zintuigen.

Pak de handgemaakte zeep en laat het over je lichaam gaan. Ga over elk deel van je lijf, voel de zachte natuurlijke zeep over je huid gaan en het warme water. Je zult merken dat je steeds meer en meer ontspant en je opnieuw kan connecten met jouw lichaam en dit moment.

Zo blijf je na je warme douche of bad ook nog lekker relaxt

Wanneer je klaar bent, omhul je met een zachte handdoek  en droog je jezelf. Heb je jezelf helemaal droog gemaakt kies dan voor zachte en makkelijk zittende kleding. Maak het jezelf comfortabel en zorg dat je lekker warm bent, zodat het als een uitnodiging voelt om lekker te blijven ontspannen. Voor je lichaam en je geest zijn dit fijne momenten. Dit soort momenten van verstilling en reconnnecten met je lichaam, zijn fijne momenten om van te genieten. Geniet ervan. Vind je het fijn om je nog meer te verbinden met jezelf en jouw leven. Neem dan een moment om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent en datgene wat waardevol is in jouw leven. Door hierbij stil te staan roep je een fijne emoties, in jezelf, op. Dit is een fijne energie om heerlijk te blijven ontspannen en lekker bij in slaap te vallen. Je zult zien dat je de volgende dag anders op staat.

Voor de zekerheid, alle digitale voorwerpen laten we buiten de deur van de bad- en slaapkamer, zodat we ons kunnen verbinden met ons lichaam en dit moment.

koop

de zeep

Foto’s: This is for all en Pexels
Je gegevens zijn bij ons veilig

Een bewuste keuze, ZEEP met een MISSIe

De keuzes die we maken, elke dag, doen er toe. Daar geloven we in en dragen we uit bij THIS IS FOR ALL. Blog geschreven door Miranda HammersZEEP met een MISSIE is een bewuste keuze. Het is een uitnodiging om, samen, een betere wereld te realiseren. Dat is een hele...

check in maart en april, speciale maand

ik wil graag DONERENcheck in maart 2022🙏 een grote donatie, waardoor we heel veel zepen in konden pakken voor Oekraïne. 🙏 een toezegging van een donatie voor het opstarten van een nieuw project 🙏 de zeepvlokken die we deze week konden testen 🙏 en alle ❤ via berichtjes...

Ervaring review ZEEP met een MISSIE

"Mam, dit is een bijzondere zeep."Hij heeft gelijk.koop de zeep €12,95Deze zeep is aan de keukentafel ontwikkeld. Toen de wereld op slot ging en ik thuisonderwijs gaf aan mijn kinderen, Daniël en Laura (6). Terwijl hun werkten aan school. Werkte ik aan ZEEP met een...