Pak de handgemaakte zeep en laat het over je lichaam gaan. Laat je lichaam ontspannen. Ga over elk deel van je lijf, voel de zachte natuurlijke zeep over je huid gaan en het warme water. Je zult merken dat je steeds meer en meer ontspant.

Geschreven door Miranda Hammers

Ontspannen douchen en baden, een moment van verstilling

Het is fijn om een moment te nemen voor je douche of bad. Een moment van verstilling, om even alles los te laten en je te verbinden met jezelf en jouw lichaam. Een douche of bad geeft je de gelegenheid om alles letterlijk en figuurlijk van je af te spoelen. Je kunt het water bewust over je huid laten glijden en je bewust wassen. Laat alles van die dag van je afglijden.

Gun jezelf de rust om je te ontspannen

Ga lekker in bad liggen of onder de douche staan. Voel het warme water over je huid gaan en gun jezelf de rust om te ontspannen. Het helpt om daarbij op je ademhaling te letten. Adem rustig in en uit. Haal een paar keer diep adem, via je neus en laat de adem weer los via je mond. Het is fijn om volledig in te ademen en volledig weer uit te ademen. Op die manier kun je spanning en andere ongemakken uit je lichaam laten gaan en je jezelf meer en meer in dit moment brengen. Doe elke handeling bewust, laat alles los en voel je lichaam met al je zintuigen.

Pak de handgemaakte zeep en laat het over je lichaam gaan. Ga over elk deel van je lijf, voel de zachte natuurlijke zeep over je huid gaan en het warme water. Je zult merken dat je steeds meer en meer ontspant en je opnieuw kan connecten met jouw lichaam en dit moment.

Zo blijf je na je warme douche of bad ook nog lekker relaxt

Wanneer je klaar bent, omhul je met een zachte handdoek  en droog je jezelf. Heb je jezelf helemaal droog gemaakt kies dan voor zachte en makkelijk zittende kleding. Maak het jezelf comfortabel en zorg dat je lekker warm bent, zodat het als een uitnodiging voelt om lekker te blijven ontspannen. Voor je lichaam en je geest zijn dit fijne momenten. Dit soort momenten van verstilling en reconnnecten met je lichaam, zijn fijne momenten om van te genieten. Geniet ervan. Vind je het fijn om je nog meer te verbinden met jezelf en jouw leven. Neem dan een moment om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent en datgene wat waardevol is in jouw leven. Door hierbij stil te staan roep je een fijne emoties, in jezelf, op. Dit is een fijne energie om heerlijk te blijven ontspannen en lekker bij in slaap te vallen. Je zult zien dat je de volgende dag anders op staat.

Voor de zekerheid, alle digitale voorwerpen laten we buiten de deur van de bad- en slaapkamer, zodat we ons kunnen verbinden met ons lichaam en dit moment.

koop

de zeep

Foto’s: This is for all en Pexels
Je gegevens zijn bij ons veilig

Duurzame verzenddoos en verpakking

Creatieve en innovatieve verpakking en duurzame verzenddoosEen duurzame verzenddoos en verpakking. Is het mogelijk? Met de verpakking, voor de natuurlijke zeep, hebben we de kans om leven en hoop terug te geven aan de natuur en de toekomst. Daar is nog wel wat...

Strooi de natuur uit

Doe je mee? Het is zover! We zaaien de natuur letterlijk uit met BLOEMEN met een MISSIE. kleine zaadjes, allemaal inheems, zitten in een prachtig geïllustreerde verpakking, klaar om uit te zaaien en te groeien. Uit elk zaadje groeit een prachtige bloem. In de zomer...

Tijdelijk gratis verzending

Laten we het moment vieren Tijdelijk gratis verzending van ZEEP met een MISSIE (130 gram). Waarom? We bestaan ruim een jaar! Persoonlijk heb ik weinig met datums. Ik geloof dat het komt doordat ik meer heb met momenten en het hier en nu. Ik hou ervan om dat te vieren....