lief voor jouw huid zeep met een missie

Uit diepe dankbaarheid is THIS IS FOR ALL ontstaan. 

Geschreven door Miranda Hammers

Uit diepe dankbaarheid voor stromend water is THIS IS FOR ALL ontstaan

en het besef dat dit niet voor iedereen is weggelegd. 

Tijdens de allereerste lock-down voelde ik me veilig. Raar genoeg, misschien. Ik had schoon water en de mogelijkheid om een stuk zeep te kopen. Het voelde veilig, want ik had de mogelijkheid om mijn kinderen te beschermen. 

Het deed mij ook beseffen dat dit niet voor iedereen zo is. Wereldwijd zijn er moeders, kinderen, ouders die mijlenver moeten lopen voor water. Dit is niet zonder risico. Meisjes en vrouwen lopen o.a. de kans om onderweg verkracht te worden. Het is letterlijk levensgevaarlijk.

Dankbaarheid delen

Toch is het ongelooflijk, vind je niet? Dat in onze huidige wereld niet iedereen toegang heeft tot schoon drinkwater en zoiets als een simpel stuk zeep.

Mijn gedachten liet ik hierover gaan en ik dacht. Stel dat het mogelijk is om met onze dagelijkse rituelen hulp te bieden. Terwijl ik mijn handen was, help ik tegelijk een ander. 

Ik ging op onderzoek uit om te kijken of dat mogelijk was. Aan de hand van een simpel stuk zeep. ZEEP met een MISSIE is het levende bewijs dat dit mogelijk is. 

koop

de zeep

Je gegevens zijn bij ons veilig

De vrouwen in Ghana, dit is de reden waarom wij met hen samen werken.

De vrouwen van de Dagomba stam in Ghana zijn mede-eigenaar, dat maakt het grote verschil. Geschreven door Miranda HammersDe vrouwen van de Dagomba stam in Ghana maken onze waardevolle shea butter. Dit doen zij op ambachtelijk en traditionele wijze zonder chemicaliën....

De verandering zit in het creëren van verandering en andere keuzes.  

We hebben allemaal een ‘rol te spelen’. Ik pak mijn rol op, maar ik heb jou erbij nodig. Geschreven door Miranda HammersDe verandering zit in het creëren van verandering en andere keuzes.   Met elkaar geven we 63 triljoen dollar per jaar uit aan consumentenproducten....

Waarom douchen met koud water?

Er zijn veel voordelen! Hier leggen we het graag aan je uit. Ook delen we onze eigen bevindingen. Geschreven door Miranda HammersKoud douchen. Waarom douchen met koud water? Waarom zou je koud gaan douchen? Het is gezond voor je lichaam. Je stimuleert je...