lief voor jouw huid zeep met een missie

Uit diepe dankbaarheid is THIS IS FOR ALL ontstaan. 

Geschreven door Miranda Hammers

Uit diepe dankbaarheid voor stromend water is THIS IS FOR ALL ontstaan

en het besef dat dit niet voor iedereen is weggelegd. 

Tijdens de allereerste lock-down voelde ik me veilig. Raar genoeg, misschien. Ik had schoon water en de mogelijkheid om een stuk zeep te kopen. Het voelde veilig, want ik had de mogelijkheid om mijn kinderen te beschermen. 

Het deed mij ook beseffen dat dit niet voor iedereen zo is. Wereldwijd zijn er moeders, kinderen, ouders die mijlenver moeten lopen voor water. Dit is niet zonder risico. Meisjes en vrouwen lopen o.a. de kans om onderweg verkracht te worden. Het is letterlijk levensgevaarlijk.

Dankbaarheid delen

Toch is het ongelooflijk, vind je niet? Dat in onze huidige wereld niet iedereen toegang heeft tot schoon drinkwater en zoiets als een simpel stuk zeep.

Mijn gedachten liet ik hierover gaan en ik dacht. Stel dat het mogelijk is om met onze dagelijkse rituelen hulp te bieden. Terwijl ik mijn handen was, help ik tegelijk een ander. 

Ik ging op onderzoek uit om te kijken of dat mogelijk was. Aan de hand van een simpel stuk zeep. ZEEP met een MISSIE is het levende bewijs dat dit mogelijk is. 

koop

de zeep

Je gegevens zijn bij ons veilig

Een bewuste keuze, ZEEP met een MISSIe

De keuzes die we maken, elke dag, doen er toe. Daar geloven we in en dragen we uit bij THIS IS FOR ALL. Blog geschreven door Miranda HammersZEEP met een MISSIE is een bewuste keuze. Het is een uitnodiging om, samen, een betere wereld te realiseren. Dat is een hele...

Waarom douchen met koud water?

Er zijn veel voordelen! Hier leggen we het graag aan je uit. Ook delen we onze eigen bevindingen. Geschreven door Miranda HammersKoud douchen. Waarom douchen met koud water? Waarom zou je koud gaan douchen? Het is gezond voor je lichaam. Je stimuleert je...

Hoe maak je vloeibare zeep met ZEEP met een MISSIE?

Je eigen vloeibare zeep is leuk en makkelijk om te maken! Blog geschreven door Miranda HammersHoe maak je vloeibare zeep? Heel simpel! Hieronder staat het basisrecept voor een vloeibare zeep met ZEEP met een MISSIE. Waarschijnlijk wist je het al, maar vloeibare zeep...