lief voor jouw huid zeep met een missie

We hebben allemaal een ‘rol te spelen’. Ik pak mijn rol op, maar ik heb jou erbij nodig.

Geschreven door Miranda Hammers

De verandering zit in het creëren van verandering en andere keuzes.  

Met elkaar geven we 63 triljoen dollar per jaar uit aan consumentenproducten. In deze zelfde wereld leven 736 miljoen mensen in extreme armoede. Er is slechts 2,5 triljoen dollar per jaar nodig om iedereen uit extreme armoede te halen. Bizar toch?!

 

We hebben allemaal een ‘rol te spelen’

Jij als consument, maakt iedere dag keuzes. We houden met elkaar een systeem in stand, het systeem van consumeren, waarbinnen de winst wordt toegeëigend aan grote bedrijven. Die groter en groter groeien.

Toch snap ik iets niet. Dit systeem werkt zo goed. Er wordt zoveel geld uitgegeven en ZOVEEL WINST GEMAAKT. Wanneer je naar de getallen kijkt, dan kun je zien dat het mogelijk is om extreme armoede voorgoed achter ons te laten. Slechts 2,5 triljoen dollar per jaar.

 

De verandering zit in het creëren van verandering en andere keuzes.

Het is belangrijk dat je beseft dat jouw keuze, belangrijk is en dat wij, als THIS IS FOR ALL, opstaan en ons verhaal vertellen. Waarom we doen wat we doen en hoe we dat doen.

THIS IS FOR ALL wil het systeem van consumeren inzetten om extreme armoede voorgoed te stoppen. Wij willen dat ieder kind opgroeit met elke dag toegang tot eten, onderdak, zorg en school. Dat is de reden waarom we samen werken met vrouwen in Ghana en waarom we onze winst schenken aan impact volle partners die zich inzetten om onze mede mens te helpen, om armoede voorgoed achter zich te laten.

 

THIS IS FOR ALL is zeker een bedrijf dat winst wil maken, maar ten goede van onze mede mens.

Jij bent belangrijk, want jij maakt elke dag keuzes. Jij bepaalt zelf welk product je kiest. Kies je voor THIS IS FOR ALL, dan kies je er voor om je mede mens te helpen en om elk kind eten te geven, elke dag, onderdak te geven, elke dag, en om een betere toekomst te realiseren.

Samen kunnen we dit. Samen kunnen we deze verandering in gang zetten. We hebben allemaal een ‘rol te spelen’. Ik pak mijn rol op, maar ik heb jou erbij nodig.

Je gegevens zijn bij ons veilig

Duurzame verzenddoos en verpakking

Creatieve en innovatieve verpakking en duurzame verzenddoosEen duurzame verzenddoos en verpakking. Is het mogelijk? Met de verpakking, voor de natuurlijke zeep, hebben we de kans om leven en hoop terug te geven aan de natuur en de toekomst. Daar is nog wel wat...

Een bewuste keuze, ZEEP met een MISSIe

De keuzes die we maken, elke dag, doen er toe. Daar geloven we in en dragen we uit bij THIS IS FOR ALL. Blog geschreven door Miranda HammersZEEP met een MISSIE is een bewuste keuze. Het is een uitnodiging om, samen, een betere wereld te realiseren. Dat is een hele...

Ontspannen douchen en baden, een moment van verstilling

Pak de handgemaakte zeep en laat het over je lichaam gaan. Laat je lichaam ontspannen. Ga over elk deel van je lijf, voel de zachte natuurlijke zeep over je huid gaan en het warme water. Je zult merken dat je steeds meer en meer ontspant. Geschreven door Miranda...