duurzame handzeep uit Nederland

Wat maakt ZEEP met een MISSIE de beste natuurlijke zeep? Dit komt door de unieke ingrediënten die je huid verrijken. Lees hier alles.

Blog geschreven door Miranda Hammers

De beste natuurlijke zeep

Je bent op zoek naar de beste natuurlijke zeep voor je huid? Kies voor een zeep die gemaakt is van natuurlijke ingrediënten die je huid verrijken, zoals ZEEP met een MISSIE. In dit artikel leggen we graag aan je uit waarom een natuurlijke zeep een goede keuze is voor je huid en, in het geval van ZEEP met een MISSIE, waarom het een ook een goede keuze is  voor de natuur en mensen in armoede.

 

Waarom een natuurlijke zeep?

Een natuurlijke zeep zit vol huidverzorgende ingrediënten en laten de chemische en schadelijke ingrediënten, welke de huid irriteren, achterwegen. ZEEP met een MISSIE bestaat uit ingrediënten die allemaal uit de natuur komen. Ze zijn zorgvuldig uitgezocht en leveren ieder hun eigen positieve bijdrage om je huid te verrijken.

de beste natuurlijke zeep 2022

De ingrediënten in ZEEP met een MISSIE en wat ze voor je huid doen?

In ZEEP met een MISSIE zitten natuurlijke krachtpatsers. Zoals shea butter, dit ingrediënt in onze natuurlijke zeep voedt de huid en stimuleert de cel vernieuwing. De zoete amandel behandelt de droge huid, want wanneer je je huid wast, droog je huid uit. Tevens wil je graag dat schimmels en bacteriën, die schadelijk zijn voor je lichaam, worden verwijderd. De citrus olie en de kokos olie zorgen hiervoor. De kracht van de olijf zorgt ervoor dat de huid wordt verzacht en wordt gevoed met antioxidanten. De druivenpitolie maakt de huid zachter en elastischer.

Daarnaast is er een zaadolie aan toegevoegd die ontstekingsremmend en kalmerende eigenschappen heeft. Dit is een waardevol ingrediënt voor degene die een kwetsbare huid hebben. Wil je alles over de ingrediënten lezen, dan verwijzen we je graag door naar het artikel: Ingrediënten natuurlijke zeep’

 

Een gevoelige huid?

Heb jij een gevoelige of droge huid, dan kan ZEEP met een MISSIE een fijne zeep zijn voor jou. We hebben de zeep laten testen door meerde vrouwen met een gevoelige huid. Nicolien schreef hierover: “Ik heb een droge en gevoelige huid. Ik kon duidelijk voelen dat mijn huid dit fijn vond. Na het afdrogen voelt de huid heerlijk zacht. Je voelt de liefde en aandacht die er in is gestoken.” Hier vind je de andere reviews.

vaste duurzame zeep Nederland

Een zeep die goed is voor de natuur

Sta je wel eens stil bij wat er allemaal door het doucheputje gaat? Een rare vraag misschien,  maar in veel douchgels zitten microbeads, oftewel kleine stukjes plastic. Ze zijn zo klein dat het moeilijk is om ze uit onze watersystemen te halen. Door een natuurlijke zeep te gebruiken zorg je ervoor dat er niets onnatuurlijks in de waterstroom komt wanneer de zeep door de afvoer gaat.

Door ZEEP met een MISSIE te gebruiken help je ook nog eens mee om 30.000ha grond in Nederland weer te herstellen, zodat er weer leven in de bodem mogelijk is.

 

Natuurlijke zeep die onze medemens steunt

We vertelden je al eerder dat we onze ingrediënten nauwkeurig kiezen. We werken samen met impactvolle partners die meehelpen om eerlijke lonen door te voeren in bijvoorbeeld de shea butter- en cacao handel. Wanneer je kiest voor ZEEP met een MISSIE kies je ervoor om een eerlijke prijs te betalen voor de ingrediënten die zo goed zijn voor je huid. Je kiest ervoor om slavenarbeid en kinderarbeid uit te bannen en je kiest ervoor om je medemens een goede toekomst te bieden. Dat is nog niet alles. De impact is groter, wanneer jij kiest voor ZEEP met een MISSIE. Dat kun je hier lezen.

Kortom ZEEP met een MISSIE is de beste zeep. Dat beamen ook degene die je al voor zijn gegaan.

 

Waar koop je natuurlijk zeep

Koop je ZEEP met een MISSIE dan draag je bij aan een betere toekomst voor onze natuur, voor onze medemens en de toekomst van ons allemaal. Natuurlijk niet geheel onbelangrijk, het is de beste zeep voor jouw huid. Een natuurlijke zeep voor met natuurlijke krachtpatsers die je huid liefdevol verzorgen. Je koopt jouw stuk zeep hier. We pakken het mooi voor je in en versturen het naar jou. Zo kun je binnenkort genieten van jouw bijzondere stuk zeep.

Je gegevens zijn bij ons veilig

Duurzame handzeep uit Nederland

Waarom is een vaste zeep duurzamer? We leggen het graag aan je uit in deze blog; 'Duurzame handzeep uit Nederland.' Geschreven door Miranda HammersDuurzame handzeep uit Nederland Gelukkig hebben we in Nederland een duurzame handzeep. Handgemaakt in Nederland van...

Tijdelijk gratis verzending

Laten we het moment vieren Tijdelijk gratis verzending van ZEEP met een MISSIE (130 gram). Waarom? We bestaan ruim een jaar! Persoonlijk heb ik weinig met datums. Ik geloof dat het komt doordat ik meer heb met momenten en het hier en nu. Ik hou ervan om dat te vieren....

Natuurlijke zeep zonder microbeads

Onze natuurlijke zeep is plasticvrij, dus ook zonder microbeads! Geschreven door Miranda Hammers Natuurlijke zeep zonder microbeads ZEEP met een MISSIE is plasticvrij. Er zitten geen zogenoemde microbeads in. Ook voor de verpakking en verzending gebruiken wij geen...