Vanuit mijn verlangen om een positieve bijdrage te leveren is THIS IS FOR ALL ontstaan.

VOLG HIER DE REIS VAN THIS IS FOR ALL

Is het mogelijk om met onze (alledaagse) producten de natuur te laten herstellen, onze medemens te steunen en onszelf liefdevol te verzorgen?

Met die vraag ging ik op ontdekkingsreis, om te kijken of dit mogelijk is. Gewoon vanaf de keukentafel. 

Het kan! ZEEP met een MISSIE is het levende bewijs. 

Vanuit mijn verlangen om een positieve bijdrage te leveren aan de natuur, de medemens en de toekomst van onze kinderen is THIS IS FOR ALL ontstaan. Mijn naam is Miranda Hammers. Graag wil ik mijn zijn delen met de mensen en de wereld om me heen. Mijn talenten, gaven en interesse. Mijn verlangens en creatiekracht, mijn drijfveer en toewijding. Wie ik ben is wat ik kan delen en graag wil geven.

Genieten is een belangrijk sleutelwoord, evenals zijn met alles wat er is. Als het even tegen zit dan zoek ik de natuur op en als er iets te vieren is, dan hoort daar chocola of ijs bij. Het leven zie ik als een ontdekkingsreis, waarin je juist mag zijn wie je bent en waarin je de talenten die zo van nature bij je horen deelt.

Hiertoe nodig ik anderen ook uit. Ik kan er enorm van genieten dat passies, talenten, kennis en kunde, kortom iemand zijn ZIJN deelt met THIS IS FOR ALL. Mensen raken enthousiast, het haalt het beste in hun naar boven en je ziet twinkelingen in ieders ogen. Het is een schitterende manier om het doel van THIS IS FOR ALL, een betere toekomst voor ons allemaal, te realiseren.

Met enige regelmaat krijg ik de vraag. Wat is je doel met THIS IS FOR ALL? Die is duidelijk. De producten van THIS IS FOR ALL worden in elk huis gebruikt. Ze zorgen ervoor dat iedereen liefdevol wordt verzorgd, ze zorgen ervoor dat we de natuur laten herstellen en onze medemens steunen. De producten van THIS IS FOR ALL veranderen onze manier van consumeren voorgoed. Met de producten realiseren we een betere toekomst voor ons allemaal.

Volg mijn persoonlijke reis met THIS IS FOR ALL via onderstaande button. Ik zie je daar!

 

Miranda Hammers

VOLG

DE REIS