zoete amandel ingrediënten natuurlijke zeep

Blog geschreven door Miranda Hammers

Zoete amandelolie behandelt de droge huid

Zoete amandelolie zorgt ervoor dat je droge huid weer wordt gevoed. De olie voedt, hydrateert en kalmeert de huid en ondersteunt het herstellende vermogen. Zoete amandelolie is geschikt voor bijna alle huidtypes, maar werkt vooral goed bij een droge, ruwe of rijpere huid. De essentiële vetzuren in de zoete olie reguleert het vetgehalte van je huid. De onverzadigde vetten bevorderen de bloedcirculatie en de natuurlijke afweer van je huid.

 

De natuurlijke kracht van amandelolie in ZEEP met een MISSIE

Amandelolie is een van de ingrediënten in ZEEP met een MISSIE. Een zeep waarbij we de kracht van de natuur gebruiken om een zeep te maken die jouw huid liefdevol verzorgt. Daarnaast steunen we met behulp van de zeep mensen in nood en natuurherstelprojecten.

We zijn trots op de zeep en zijn natuurlijke krachtpatsers. Daarom willen we in deze blog je kennis laten maken met de kracht van zoete amandelolie en vertellen we graag wat deze olie voor jouw huid kan doen.

Zeep met een Missie lichaam wassen (7)

Wat doet zoete amandelolie voor je huid?

De voordelen van amandel olie

Amandelolie is rijk aan Vitamine E (tocoferol), vitamine A en bevat verschillende mineralen die ervoor zorgen dat je huid kalmeert, bijvoorbeeld tegen huidirritaties. Daarnaast beschermt het de huid tegen UV-straling en helpt het de vocht barrière van je huid te herstellen. Wist je dat er twee soorten amandeloliën zijn, namelijk de zoete en de bittere. De zoete amandelolie is beter voor je huid. Hieronder vind je de voedingsstoffen op een rij en wat het voor je huid doet:

Vitamine E: heeft antioxiderende eigenschappen die cel beschadiging kunnen helpen voorkomen. Daarnaast helpt het de schade aan de huid, veroorzaakt door de zon (ultraviolette (UV) licht) te verminderen.

Vitamine A: heeft het vermogen om de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren en de fijne lijntjes glad te strijken.

Omega-3-vetzuren: Deze voedingsstoffen zijn in staat om veroudering te helpen voorkomen en beschermen de huid tegen schade door de zon.

Zink: Deze voedingsstof laat acne of andere gezichtslittekens genezen.

 

Is amandelolie goed voor de huid?

Ja, dat is het. De natuurlijke kracht van amandel geeft je huid een liefdevolle verzorging. Dit is de reden waarom we zoete amandelolie hebben toegevoegd aan ZEEP met een MISSIE. Zeker voor mensen met een droge huid is de zeep erg aangenaam. We ontvangen veel feedback van gebruikers die een droge huid hebben, maar zich inmiddels wassen met ZEEP met een MISSIE. Hun huid is minder droog, dan wanneer ze zich wassen met een andere zeep. Dat is fijn om te horen! Probeer het ook eens uit en ontdek zelf hoe fijn de zeep is. Voor je gezicht, je handen en je lichaam.

koop de zeep

€12,95

Dompel je onder in de ZEEP en terwijl je dat doet steun je o.a. de vrouwen en boeren in Ghana en help je mee om 30.000 HA grond in Nederland weer te herstellen, zodat er weer leven in de bodem mogelijk is. We horen graag wat jouw ervaring is.

Wil je graag reageren op deze blog? Scroll naar beneden en laat een reactie voor me achter.

Miranda Hammers

Je gegevens zijn bij ons veilig

cacoaboter natuurlijk ingrediënt ZEEP met een MISSIE

Weet jij waarom THIS IS FOR ALL van cacaoboter houdt? Dit ingrediënt is gewoon ongelooflijk veelzijdig en het heeft een geheime superpower! Geschreven door Miranda Hammers Cacoaboter voor jouw huid Cacaoboter verzorgt je huid en voorziet je huid van vocht. Cacaoboter...

Een plasticvrije badkamer

90 - 110 x kun je je wassen met onze natuurlijke plasticvrije zeep. Geschreven door Miranda Hammers Goed idee, een plasticvrije badkamer! Het is een kleine moeite, het bespaard ook nog eens in je portemonnee en het geeft ruimte in je badkamer. Tegenwoordig staat onze...

Duurzame verpakking van olifantengras.

“We gaan leven en hoop terug geven aan de toekomst.” Door een duurzame verpakking die leven terug geeft aan de natuur. Is het mogelijk om een product te maken, waarbij we niet alleen ingrediënten uit de natuur nemen, maar ook iets terug geven aan de natuur. Waardoor...