Laten we het moment vieren

Tijdelijk gratis verzending van ZEEP met een MISSIE (130 gram).

Waarom? We bestaan ruim een jaar!

Persoonlijk heb ik weinig met datums. Ik geloof dat het komt doordat ik meer heb met momenten en het hier en nu. Ik hou ervan om dat te vieren. Naar mijn mening hoef je niet te wachten met een datum, maar is hier en nu het juiste moment. 

Ik hoop van harte dat we duizenden zepen kunnen versturen, dat we de liefde kunnen delen en dat het in jouw badkamer gebruikt mag worden. 

Hieronder kun je jouw zeep bestellen!

 

koop de zeep

€12,95

ZEEP met een MISSIE 120 gram

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Je gegevens zijn bij ons veilig

De beste natuurlijke zeep

Wat maakt ZEEP met een MISSIE de beste natuurlijke zeep? Dit komt door de unieke ingrediënten die je huid verrijken. Lees hier alles. Blog geschreven door Miranda HammersDe beste natuurlijke zeep Je bent op zoek naar de beste natuurlijke zeep voor je huid? Kies voor...

Duurzame verpakking van olifantengras.

“We gaan leven en hoop terug geven aan de toekomst.” Door een duurzame verpakking die leven terug geeft aan de natuur. Is het mogelijk om een product te maken, waarbij we niet alleen ingrediënten uit de natuur nemen, maar ook iets terug geven aan de natuur. Waardoor...

Kunst, ontstaan uit onze rivieren

Samen met River_ trashart willen we de  verhalen van onze rivieren vertellen. Subtiel, met een bepaalde nuance, liefdevol maar duidelijk. Geschreven door Miranda Hammers Kunst heeft de kracht om op bijzondere wijze een verhaal te vertellen. Subtiel, met een bepaalde...