Laten we het moment vieren

Tijdelijk gratis verzending van ZEEP met een MISSIE (130 gram).

Waarom? We bestaan ruim een jaar!

Persoonlijk heb ik weinig met datums. Ik geloof dat het komt doordat ik meer heb met momenten en het hier en nu. Ik hou ervan om dat te vieren. Naar mijn mening hoef je niet te wachten met een datum, maar is hier en nu het juiste moment. 

Ik hoop van harte dat we duizenden zepen kunnen versturen, dat we de liefde kunnen delen en dat het in jouw badkamer gebruikt mag worden. 

Hieronder kun je jouw zeep bestellen!

 

koop de zeep

€12,95

ZEEP met een MISSIE 120 gram

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Je gegevens zijn bij ons veilig

check in maart en april, speciale maand

ik wil graag DONERENcheck in maart 2022🙏 een grote donatie, waardoor we heel veel zepen in konden pakken voor Oekraïne. 🙏 een toezegging van een donatie voor het opstarten van een nieuw project 🙏 de zeepvlokken die we deze week konden testen 🙏 en alle ❤ via berichtjes...

Hoe maak je vloeibare handzeep

Met deze 3 stappen maak jij je eigen vloeibare handzeep. Blog geschreven door Miranda HammersHoe maak je vloeibare handzeep? Vloeibare handzeep maak je makkelijk met de vloeibare handzeep van ZEEP met een MISSIE. Ik leg je graag uit hoe je zelf de vloeibare handzeep...

Keuzes maken, snelweg of zandweg?

Keuzes maken. Welke afslag gaan we nemen de snelweg of zullen we over de zandweg gaan. Een ding weten we zeker de snelweg gaat sneller, maar is de reis dan net zo waardevol?Het maken van een keuzeDat is precies de tweesprong waar ik op dit moment voor sta. Inmiddels...