miranda liggend

De keuzes die we maken, elke dag, doen er toe. Daar geloven we in en dragen we uit bij THIS IS FOR ALL.

Blog geschreven door Miranda Hammers

ZEEP met een MISSIE is een bewuste keuze.

Het is een uitnodiging om, samen, een betere wereld te realiseren. Dat is een hele mooie uitnodiging. ZEEP met een MISSIE laat zien dat het anders kan. Met een stuk zeep dat goed voor je huid zorgt, maar ook zorg draagt voor het herstellen van de natuur en onze medemens steunt.

Veel van onze producten, die we elke dag gebruiken, buitten mensen uit en zorgen ervoor dat we steeds meer en meer natuur vernietigen. Neem bijvoorbeeld de palmolie industrie. Ik weet het, het is lastig om te achterhalen welk effect een product heeft. Zeker is het ook verleidelijk om, wanneer we in de supermarkt lopen, gewoon te pakken wat er ligt.

Meer inzicht, zorgt ervoor dat we, als consument, een bewuste keuze kunnen maken.

Hoe mooi zou het zijn als daar meer transparantie in kwam. Dacht ik toen ik op onderzoek uit ging. Om te kijken of het mogelijk is om een alledaags product te realiseren die een positief effect heeft.

Daarom willen we hier open en eerlijk zijn in de feiten, waar onze ingrediënten vandaan komen en van welke waarde ze zijn. Een duidelijke ‘blik’ achter de schermen, want toen ik startte met mijn zoektocht kwam ik in een web terecht. Een web waarbij het een uitdaging is om duidelijkheid te krijgen, maar ik ontdekte ook dat het simpeler en anders kon. Door andere keuzes te maken.

Door bewust te kiezen, kunnen we een betere toekomst realiseren.

De keuzes die we maken, maken we op basis van eerlijkheid en vooruitgang. Zo betalen we de vrouwen in Ghana een eerlijke prijs voor de shea butter die ze leveren en steunen we ze. Hierdoor zeggen we nee tegen uitbuiting en armoede.

Hetzelfde geldt voor de cacao. Onze partner koop de zogenoemde buitenbeentjes die de industrie niet wil kopen. Het zijn bonen die goed zijn, maar de industrie is streng en de bonen moeten een bepaalde maat hebben, anders zijn ze niet goed. Dit heeft als gevolg dat de boeren voor de buitenbeentjes geen inkomsten krijgen. Onze leverancier koopt ze juist op, waardoor ze ook over deze oogst een inkomen genereren.

Zorg goed voor je huid, kies bewust.

Alle ingrediënten komen uit de natuur en daarvoor hebben we een belangrijke reden. Wist je dat alles wat je met je huid doet en op je huid smeert, wordt opgenomen in je huid. Toen ik me daar bewust van werd vond ik het ongelooflijk belangrijk om ingrediënten te gebruiken die je huid ondersteunen.

Kijk zelf eens naar het etiket van jouw verzorgingsproduct en laat je verrassen door hetgeen erin zit. Hoe zit het bij jou?

Met hetzelfde geld kunnen we andere keuzes maken. Een keuze die zoveel liever is voor jouw lichaam, voor de natuur en onze medemens. Kies alsjeblieft bewust, maak een bewuste keuze. 

 

ZEEP met een MISSIE, is, een bewuste keuze.

 

Miranda Hammers

koop de zeep

€12,95

Je gegevens zijn bij ons veilig

Een plasticvrije badkamer

90 - 110 x kun je je wassen met onze natuurlijke plasticvrije zeep. Geschreven door Miranda Hammers Goed idee, een plasticvrije badkamer! Het is een kleine moeite, het bespaard ook nog eens in je portemonnee en het geeft ruimte in je badkamer. Tegenwoordig staat onze...

Tussen de 70 en 100 miljoen mensen keren terug in extreme armoede.

Nu meer dan ooit moet we ervoor zorgen dat elke euro telt.  Geschreven door Miranda HammersEen noodoproep van de hulporganisaties. Tussen de 70 en 100 miljoen mensen keren terug in extreme armoede. De gevolgen van de pandemie De werkelijke gevolgen van de...

Duurzame handzeep uit Nederland

Waarom is een vaste zeep duurzamer? We leggen het graag aan je uit in deze blog; 'Duurzame handzeep uit Nederland.' Geschreven door Miranda HammersDuurzame handzeep uit Nederland Gelukkig hebben we in Nederland een duurzame handzeep. Handgemaakt in Nederland van...