Hoe maak je vloeibare handzeep

Met deze 3 stappen maak jij je eigen vloeibare handzeep. Blog geschreven door Miranda Hammers

Hoe maak je vloeibare handzeep?

Vloeibare handzeep maak je makkelijk met de vloeibare handzeep van ZEEP met een MISSIE. Ik leg je graag uit hoe je zelf de vloeibare handzeep maakt en hoe je de dikte van de zeep zelf kan bepalen. Zodat de zeep helemaal naar jouw wens is.

 

Stappenplan hoe maak je vloeibare zeep.

Stap 1: Strooi de zeepvlokken in je pompje

Stap 2: Voeg er water aan toe en

Stap 3: Laat de vlokken smelten.

De vlokken smelten makkelijker wanneer je af en toe door het water roert of het flesje heen en weer schut. Wanneer alle vlokken zijn gesmolten is jouw zeep klaar voor gebruik.

Hoe maak je de vloeibare zeep dikker of dunner?

Wil je graag dat jouw zeep dunner wordt, omdat je het bijvoorbeeld graag als douchegel wilt gebruiken. Voeg dan meer water toe. Roer of schut het geheel goed door elkaar.

Wil je graag dat jouw zeep dikker wordt? Voeg dan meer vlokken toe. Zijn op dit moment je vlokken op? Giet dan je zeep in een pannetje en zet het op een laag vuurtje. Roer het geheel regelmatig en laat het water eruit koken, totdat de dikte naar jouw wens is.

 

Vloeibare handzeep maken.

Vloeibare handzeep maken is makkelijk met de zeepvlokken van ZEEP met een MISSIE. De zeep reinigt liefdevol je huid. Door de samenstelling met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zorgt de zeep ervoor dat vuil van je huid wordt verwijderd. Wist je dat we zo’n mooi product hebben gemaakt dat de bacteriën die niet op je huid horen, afgespoeld worden. Natuurlijke bacteriën die wel thuis horen op je huid blijven behouden. Dit komt door de speciale samenstelling en de kracht van elk natuurlijke ingrediënten, die in de zeep verwerkt zijn. Daarnaast verzorgt de zeep je huid, mede door bijvoorbeeld de shea butter die erin verwerkt is. Je hebt een een natuurlijke handzeep zelf gemaakt, die je liefdevol verzorgt.

Tegelijkertijd steun je medemensen, waaronder vrouwen en boeren in Ghana. Ook is het beter voor het milieu. Aangezien je zelf het water toevoegt en dus niet extra vervoerd hoeven worden. Daarnaast hoef je geen zeeppompje weg te gooien, zoals in veel gevallen wel het geval is. Aangezien de vloeibare zeep in een wegwerp plastiek houder met pompje zit.

Je hebt iets moois in handen, dat liefdevol is voor je huid, de medemens steunt en goed is voor de natuur:

+ 100% Natuurlijke verzorging

+ Reinigt liefdevol je huid

+ De natuurlijke krachtpatsers verzorgen je huid

+ Je kan zelf de dikte van je zeep bepalen, zodat het helemaal na jouw wens is

+ Je helpt de natuur herstellen, d.m.v. de verpakking

+ Je steunt medemensen, waaronder boeren en vrouwen in Ghana

+ Je hoeft geen plastiek weg te gooien

+ Je ontlast het milieu

 

Laat me weten wat jouw favoriete samenstelling is voor jouw vloeibare handzeep. Ik lees het graag terug in de comments.

 

Miranda Hammers

Je gegevens zijn bij ons veilig

Miranda Hammers

Vanuit mijn verlangen om een positieve bijdrage te leveren is THIS IS FOR ALL ontstaan.VOLG HIER DE REIS VAN THIS IS FOR ALLIs het mogelijk om met onze (alledaagse) producten de natuur te laten herstellen, onze medemens te steunen en onszelf liefdevol te verzorgen?...

De vrouwen in Ghana, dit is de reden waarom wij met hen samen werken.

De vrouwen van de Dagomba stam in Ghana zijn mede-eigenaar, dat maakt het grote verschil. Geschreven door Miranda HammersDe vrouwen van de Dagomba stam in Ghana maken onze waardevolle shea butter. Dit doen zij op ambachtelijk en traditionele wijze zonder chemicaliën....

welke bijdrage kan ik leveren aan een betere wereld

Blog geschreven door Miranda HammersWelke bijdrage kan ik leveren aan een betere wereld (voor mijn kinderen)? Deze vraag stelde ik mezelf, Miranda Hammers. Het begin van onze reis. Door op zoek te gaan naar antwoorden, ontstond THIS IS FOR ALL. Een bijzondere reis,...