De THIS IS FOR ALL reis

Een bijzondere reis, ten dienste van een betere wereld.

bestel

de zeep

steun

This is for all

zeep met een missie

11-11 shout out

Een grote shout out naar Annemieke van Ipenburg die het verhaal van THIS IS FOR ALL samen gevat heeft in dit prachtige krantenartikel. Trots! Klik op de afbeelding om het hele verhaal te lezen.

November 2022

krantenartikel zeep met een missie
sdg starter met impact

De jackpot

We wonnen niet. De verkiezing Starter met Impact 2022. Is dat balen? Ja, absoluut! We hadden graag gewonnen, maar er gebeurde iets moois. Iets dat ik nooit had verwacht. Door het verlies te delen en te vertellen wat we voor ogen hadden, gebeurde er iets dat ik niet direct had verwacht.

Er werd gereageerd met mooie woorden, met donaties en zelfs een iemand bracht me tranen in mijn ogen. Ze zei, van

sommige mensen zou je willen dat ze de jackpot winnen. Jij bent er een, want jij kan met dit geld ongrenzelijke waarde realiseren, voor ons allemaal.

Dit is mooier dan winnen. De reacties en de donaties. THIS IS FOR ALL ben ik met een reden begonnen. Het is van en voor ons allemaal. Om onze medemens te steunen en de natuur te helpen herstellen.

Dank je wel voor je woorden, je donatie, ik ben er enorm dankbaar voor.

En eerlijk, het geeft me power om door te gaan. Samen met jou!

november 2022

Starter met impact

Fingers crossed, de pitch is verstuurd en natuurlijk hopen we dat we winnen. Waarom? Er is een prijsbedrag aan verbonden van 7500 euro en dat geeft ons de kans om de shea butter lijn op te gaan zetten.

Oktober 2022

sdg starter met impact
zeep herfst this is for all (38)

De reis

Welke bijdrage kan ik leveren aan een betere wereld (voor mijn kinderen)? Deze vraag stelde ik mezelf, Miranda Hammers.

Door op zoek te gaan naar antwoorden, ontstond THIS IS FOR ALL. Een bijzondere reis, ten dienste van een betere wereld.

We hebben een doel voor ogen en we ontdekken onze weg. Via ups en downs, vallen en opstaan en nog zoveel meer. Het zijn lessen, universele (levens)lessen. Hieronder delen we ze, omdat we merken dat het delen van onze ups en downs inspirerend is voor anderen. Het voelt soms kwetsbaar en als falen, maar het is wel de eerlijke werkelijkheid.

Op social media worden vaak alleen de grote succes gedeeld. Het lijkt soms alsof falen en weer opstaan niet van toepassing is. Terwijl het er is. We willen geen wereld creëren waarin ‘het perfecte leven’ de norm is. Niet voor onszelf, nog voor de kinderen, die binnen deze schijnwereld groter worden.

Er zijn situaties waarin je jezelf moet vinden. De manier waarop je reageert maakt wie je bent. Je eigen weg vinden, maakt je krachtig.

Daarom delen we onze (levens)lessen.

Miranda Hammers

Miranda Hammers

Vanuit mijn verlangen om een positieve bijdrage te leveren is THIS IS FOR ALL ontstaan.VOLG HIER DE REIS VAN THIS IS FOR ALLIs het mogelijk om met onze (alledaagse) producten de natuur te laten herstellen, onze medemens te steunen en onszelf liefdevol te verzorgen?...

Lees meer
welke bijdrage kan ik leveren aan een betere wereld

welke bijdrage kan ik leveren aan een betere wereld

Blog geschreven door Miranda HammersWelke bijdrage kan ik leveren aan een betere wereld (voor mijn kinderen)? Deze vraag stelde ik mezelf, Miranda Hammers. Het begin van onze reis. Door op zoek te gaan naar antwoorden, ontstond THIS IS FOR ALL. Een bijzondere reis,...

Lees meer