lief voor jouw huid zeep met een missie

Uit diepe dankbaarheid is THIS IS FOR ALL ontstaan. 

Geschreven door Miranda Hammers

Uit diepe dankbaarheid voor stromend water is THIS IS FOR ALL ontstaan

en het besef dat dit niet voor iedereen is weggelegd. 

Tijdens de allereerste lock-down voelde ik me veilig. Raar genoeg, misschien. Ik had schoon water en de mogelijkheid om een stuk zeep te kopen. Het voelde veilig, want ik had de mogelijkheid om mijn kinderen te beschermen. 

Het deed mij ook beseffen dat dit niet voor iedereen zo is. Wereldwijd zijn er moeders, kinderen, ouders die mijlenver moeten lopen voor water. Dit is niet zonder risico. Meisjes en vrouwen lopen o.a. de kans om onderweg verkracht te worden. Het is letterlijk levensgevaarlijk.

Dankbaarheid delen

Toch is het ongelooflijk, vind je niet? Dat in onze huidige wereld niet iedereen toegang heeft tot schoon drinkwater en zoiets als een simpel stuk zeep.

Mijn gedachten liet ik hierover gaan en ik dacht. Stel dat het mogelijk is om met onze dagelijkse rituelen hulp te bieden. Terwijl ik mijn handen was, help ik tegelijk een ander. 

Ik ging op onderzoek uit om te kijken of dat mogelijk was. Aan de hand van een simpel stuk zeep. ZEEP met een MISSIE is het levende bewijs dat dit mogelijk is. 

koop

de zeep

Je gegevens zijn bij ons veilig

Vloeibare handzeep met een missie

Vloeibare handzeep met een MISSIE. Een fijne en mileuvriendelijke oplossing. Blog geschreven door Miranda HammersVloeibare handzeep, productontwikkeling bij THIS IS FOR ALL Ga je ook een vloeibare handzeep maken? Een vraag die regelmatig voorbij komt. Ik moet zeggen...

Een plasticvrije badkamer

90 - 110 x kun je je wassen met onze natuurlijke plasticvrije zeep. Geschreven door Miranda Hammers Goed idee, een plasticvrije badkamer! Het is een kleine moeite, het bespaard ook nog eens in je portemonnee en het geeft ruimte in je badkamer. Tegenwoordig staat onze...

Keuzes maken, snelweg of zandweg?

Keuzes maken. Welke afslag gaan we nemen de snelweg of zullen we over de zandweg gaan. Een ding weten we zeker de snelweg gaat sneller, maar is de reis dan net zo waardevol?Het maken van een keuzeDat is precies de tweesprong waar ik op dit moment voor sta. Inmiddels...