Zo werken we (de algemene leveringsvoorwaarden van This is for all)

  1. Aanvaarding

Als je een bestelling doet bij This is for all, ga je akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden zoals deze staan beschreven op deze pagina.

  1. Service en bereikbaarheid

2.1 Bereikbaarheid

Je kunt ons het makkelijkste bereiken per email op shop@thisisforall.com. Heb je vragen over een bestelling, dan kun je ook met ons bellen. We zijn bereikbaar op 06-48460168. Ook kan je ons bereiken via Whatsapp (chat).

2.2 Levering

Onze producten worden ingepakt door mensen met een( verstandelijke )beperking. Ons doel is hen een kans te geven om hun eigen leven vorm te geven en mee te doen in de maatschappij. Dit is de reden waarom wij 2 keer per week verzenden, zodat alles voor hen overzichtelijk en werkbaar blijft.

2.3 Verzendkosten

Onze producten verzenden we met behulp van de fietskoerier. Deze kosten worden doorberekend aan de klant. Echter boven een bepaald bedrag is de verzending gratis. Dit bedrag vind je op onze site www.thisisforall.com.

  1. Jouw rechten als klant

3.1 Je kunt bestellingen annuleren

Je mag je bestelling annuleren binnen 14 dagen. Dat doe je door eerst even contact met ons op te nemen en de producten naar ons terug te sturen. Terugsturen kan naar:

This is for all

t.a.v. Miranda Hammers

Spitsstraat 25

8102 HW Raalte

Als je de producten terug wilt sturen na ontvangst, dan verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de producten, zodat we de producten in goede staat terug kunnen ontvangen. De portokosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. Doe een briefje met je gegevens erop in je retourpakket, zodat wij weten waar het vandaan komt.

3.2 Herstellevering

We doen natuurlijk ons uiterste best om alles volgens je verwachting te laten verlopen. Is er toch niet gegaan zoals je had verwacht, dan lossen we dat graag op. Neem gerust contact met ons op als iets niet is zoals je had verwacht.

3.3 Terugstorting

Als je een pakket hebt teruggestuurd en wij het in de oorspronkelijke staat hebben terug ontvangen, zullen we direct het aankoopbedrag terugstorten naar je rekening (de rekening waarmee is betaald). Het bedrag staat dan binnen drie werkdagen weer op jouw rekening.

  1. Ons aanbod

4.1 Geldigheid

Als ons aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of bepaalde voorwaarden, dan vermelden we dat altijd duidelijk bij het aanbod.

4.2 Omschrijving

We doen ons best om het aanbod zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en de afbeeldingen zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zijn, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Maken we ergens een foutje in, dan kan dat helaas gebeuren en kan je ons er niet aan houden. Het aanbod bevat altijd de prijs inclusief BTW, de eventuele kosten van aflevering, wat je moet doen om te bestellen, hoe je kunt annuleren, hoe je kunt betalen en hoe je contact met ons kunt opnemen.

  1. Wet Bescherming Persoonsgegevens

We nemen je gegevens op in ons centrale bestand. Daarmee houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over This is for all. We houden ons hierbij altijd aan de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We zullen je gegevens nooit aan anderen doorgeven, ook je e-mailadres niet. Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden, dan kun je je altijd afmelden via de link onder aan ieder e-mailtje.

  1. Garantie

Je kunt erop rekenen dat wat we op de website vermelden ook daadwerkelijk klopt.

  1. Aansprakelijkheid

This is for all is niet aansprakelijk voor enige vorm van indirecte of directe schade.

  1. Algemeen

8.1 This is for all

This is for all is een geregistreerd handelsmerk van Miranda Hammers, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder het nummer 66619084. Het BTW nummer is NL001660376B24. This is for all is gevestigd aan de Spitsstraat 25 in Raalte. Dit is tevens onze postadres.

8.2 Doorverkoop

Het is niet de bedoeling dat je onze producten doorverkoopt aan derden via (online) verkoopplatformen of webshops.

8.3 Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen worden uitsluitend berecht door de bevoegde Nederlandse rechter.

Deze voorwaarden gelden als je een bestelling plaatst bij This is for all of als je This is for all machtigt tot het afschrijven van het bestelbedrag van je bankrekening. Je kunt ze zien voordat je een bestelling plaatst. Heb je producten terug gestuurd, dan betalen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na bevestiging van ontvangst van de retourzending, terug. Hebben we een fout gemaakt in de betaling? Je kunt 3 maanden lang reclameren en dan storten we het geld terug.

9. affiliate afspraken

+ 10 % Commissie.

+ Commissies zijn exclusief verzendkosten en belastingen.

+ 30 Dagen respijtperiode voor terugbetaling.

+ Minimumbedrag betalingen 1 euro.

+ De eerste week van de maand worden alle uitbetalingen uitgevoerd. (Valt de eerste week in een vakantie, dan wordt het bedrag na de vakantie overgemaakt.)

+ Promoten en samenwerken gebeurt met wederzijds respect.   

+ This is for all heeft het recht een affiliatie samenwerking te ontbinden, zonder enige reden.