Er zijn twee zinnen die onze drijfveer steunen, daarom wil ik ze graag met je delen:

“Do the best you can

until you know better.

Then when you know better, do better.” 

Maya Angelou

“What if it does

work out?”

Miranda Hammers

Deze tweede zin is voor mij een belangrijke zin. Het is de zin die me door alles heen helpt.

Zeker in het begin kwam ik mezelf tegen en dwaalden de woorden, maar wat als het niet lukt, door mijn gedachten.

Maar, wat als het wel lukt? Dan draaien we het consumentisme voor goed in iets positiefs. Dan krijgen de vrouwen in Ghana een goed inkomen en kunnen zij eten kopen. Dan werken we mee om 30.000ha grond in Nederland weer te herstellen, zodat er insecten kunnen leven. Dan betrekken we jong volwassenen bij de arbeidsmarkt, die een achterstand hebben. Dan worden er straks duizenden pakketjes rond gefietst door de fietskoeriers. Op weg naar jou, omdat jij de keuze hebt gemaakt dat je een (h)eerlijke zeep wilt gebruiken.

Hoe gek of grootst jouw idee ook is. Stel dat het lukt, stel dat het werkt? Ik hou dat voor ogen, dat is mijn doel en ik kan je verzekeren. Je krijgt vleugels.

De waardevolle uitspraak van Maya Angelou is voor mij een blijvende reminder dat we ons altijd blijven ontwikkelen. Met als doel het (nog) beter te doen.

Technologie, kennis en kunde worden steeds verbeterd of herzien. Wij groeien graag mee, want we geloven erin dat samenwerken ons allemaal beter maakt. Heb je een idee, denk je dat het beter kan of wil je graag mee werken? Laat van je horen en laat hiernaast een bericht voor Miranda achter.

 

10 + 8 =

THIS IS FOR ALL

Met een diep respect voor de natuur en de mensheid. Creëren wij alledaagse producten met een positieve impact.

Door gebruik te maken van de kracht van de natuur, het samen brengen van sociale projecten en economische rechtvaardigheid. Ons businessmodel staat in het teken van het teruggeven aan de natuur en de mensheid.