Wil je jouw gaven, kennis en passie delen

14 + 10 =

Ik luister graag! Bij THIS IS FOR ALL is er veel te doen. Grote en kleine dingen. Voor lange of kortere tijd. Laat me weten wat jouw passie en gaven zijn en welke kennis je graag wil delen, ten dienste voor een betere toekomst voor ons allemaal. 

Hiernaast kun je een bericht voor mij achterlaten. Laat me weten waar jij voor ‘warm’ loopt, waar je echt blij van wordt en wat je leuk vind om te doen. Of voor welke ‘taak’ ik je wakker mag maken ; )

We werken allemaal vanuit ons eigen zijn. Met onze eigen passies, gaven en kennis. Persoonlijk vind ik dat mooi en ben ik er trots op dat we allemaal op die wijze een bijdrage leveren aan THIS IS FOR ALL, veelal op vrijwillige basis. 

Respect voor natuur en mens, gaven en passies delen, innerlijke motivatie en drijfveer, zien wat (niet) werkt en systemen durven te veranderen, vallen en opstaan. Dit zijn de sleutelwoorden, oftewel, fundament waarop THIS IS FOR ALL is gebouwd. Elke dag handelen we vanuit onze waarden en stellen we onszelf vragen. Daardoor is het ook waardevol voor je eigen ik. We zijn met elkaar een klankbord, helpen elkaar en reflecteren, waardoor we zelf ook waardevolle inzichten krijgen.

Wanneer jij jouw zijn met THIS IS FOR ALL wil delen, luister ik graag en zie ik je bericht tegemoet! 

 

Namens het team van This is for all, 

Miranda Hammers