Shop

natuurlijk handgemaakte zeep op schaal
zaden inheemse bloemen mengsel

Over This is for all

Met elke blok zeep, zaadje en tekening proberen we liefde, vreugde, dankbaarheid en empowerment in het leven te brengen.

Waar we gaan, wat we doen, het is een ontdekkingsreis. Onderweg delen we ons zijn met elkaar en met jou. We vertragen in een snelle wereld, verbinden ons met de natuur, genieten van de kleine dingen, ons hart maakt een sprong wanneer we mogen creëren. En we maken tijd voor datgene wat ons leven echt waardevol maakt.

Dit betekent dat we aan producten en projecten werken die een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld, voor jou, voor ons, voor ons allemaal.

Alles ontstaat vanuit een vraag, verwondering of een verlangen. Dit is de start van elke reis/product die we maken. Ga mee op ontdekkingsreis.

 

wanddoek bloemen met een missie
Zeep met een Missie hand body (2)
bloemen met een missie zaden

De naam THIS IS FOR ALL staat symbool voor het bijdragen aan een herstellende aarde, omkijken en zorgen voor elkaar, jou en onszelf.

In onze studio en shop worden mooie dingen bedacht, ontwikkeld en gemaakt. Het creatieve brein achter de ideeën is Miranda Hammers. Samen met een team van fantastische mensen, die hun kennis, kunde en expertise delen worden de mooie producten gecreëerd. Van de zeepmakers in Friesland tot de vrouwen in Ghana, wij geloven in natuurlijke producten van goede kwaliteit die vriendelijk zijn voor de planeet en goed voor de ziel.

Wij, THIS IS FOR ALL, gebruiken alleen de puurste, meest natuurlijke materialen en ingrediënten. Zo gebruiken we papier dat niet belastend is, maar juist voeden voor de aarde, doordat het gras dat we gebruiken de bodem weer laat herstellen. In Ghana wordt de shea butter met de hand gemaakt die in de zeep zit. Zij verdienen hiermee een eerlijke loon. Ook maken we gebruik van reststromen, omdat we ervan overtuigd zijn dat niets waardevol uit de natuur verloren mag gaan. Met elk product, elk idee gaan we op zoek naar de grootst mogelijke positieve impact voor de aarde, onze medemens en voor jouw ziel.

Alles is met liefde en aandacht gemaakt. Dompel je onder is de wereld van THIS IS FOR ALL en ervaar hoe mooi elk product is.