Met elk doek wordt een stukje leven terug gegeven aan de aarde

Nature is een serie wanddoeken die de schoonheid, eenvoud en tegelijkertijd uniekheid van de natuur wil laten zien. Voor elk doek zijn de bloemen speciaal gedroogd en met de hand op het doek geborduurd.

De bloemen, zaaddoosjes en takjes die verwerkt zijn in de doeken, zijn ingezaaid langs weilanden en (stads)tuinen om insecten meer leefruimte te geven. De bloemen krijgen de kans om hun zaden op de grond te laten vallen of mee te voeren met de wind, voordat ze worden geplukt. Hierdoor kan er volgend jaar nieuw leven ontstaan. Struinend door de tuin en langs het weiland worden alleen de zaaddoosjes en takjes geplukt die nodig zijn voor een nieuw doek. Elk doek is verweven met de natuur en laat de schoonheid zien van de natuur. Elk takje, elk zaaddoosje wordt met aandacht op het doek geborduurd, met de hand. Elk wanddoek is een uitnodiging om rustig te kijken en je te verwonderen over al het moois van de natuur.  

In de (online) gallery willen we je nature laten ervaren en je laten verwonderen over de schoonheid. Hier bieden we je de mogelijkheid om jouw unieke wanddoek te kopen of te bestellen. Stap in de wereld van Nature, een uitnodiging om stil te staan bij de natuur. Rustig te kijken. Je te verwonderen. Ervaar de schoonheid van elk onderdeel. 

Heb je interesse in een persoonlijk wanddoek, laat het weten via een bericht. Hierin kun je aangeven hoe groot je het doek wilt hebben. Aan de hand hiervan sturen wij een prijsindicatie. Of kies hier een van de wanddoeken uit de gallery voor in jouw (t)huis.