ZEEP

met een MISSIE

 12,95

 7,95

 4,95

Een stuk natuur in Nederland wordt hersteld terwijl jij je handen wast en terwijl jij je douched, steun je vrouwen en boeren in Ghana.

Een simpel stuk zeep, dat het verschil maakt, want elk ingrediënt in zeep met een missie is van betekenis. Voor onze medemensen, voor de natuur en voor jouw huid.

ZEEP met een MISSIE laat zien dat het mogelijk is om met een alledaags product onze medemens te steunen en de natuur te laten herstellen. 

Dat is nog niet alles! Lees hier de volledige positieve impact. 

Over Zeep met een Missie

ZEEP met een MISSIE is duurzaam, eerlijk en zit vol met natuurlijk ingrediënten. Het is niet zomaar een zeep. Elk onderdeel in deze zeep speelt een belangrijke rol in de goede verzorging voor je huid. Dat niet alleen het zorgt ook voor onze mede mens in nood en de zeep draagt bij aan het herstellen van de natuur. Het is een bijzonder stuk zeep en we delen graag met je hoe we zorg dragen voor jou, voor de natuur en onze medemens.

IMPACT

CIJFERS

VOLLEDIGE 

IMPACT

Zeep met impact

Laten we beginnen bij de ingrediënten, er is uiteindelijk nog meer, want zelfs met onze verpakking en sluitstickers leveren we onze bijdrage.

+ steunt de vrouwen in Ghana naar een betere toekomst.

De vrouwen maken de shea butter met de hand, die in de zeep vind. Hiervoor betalen we hen een eerlijke en fatsoenlijke prijs. De 1000 vrouwen van de Dagomba stam zijn mede eigenaar en bepalen samen hoe ze het geld besteden in hun gemeenschap. Het is een bijzonder hoe alles ontstaat. 

+ steunt de boeren in Ghana.

We steunen de boeren in Ghana en kopen hun buitenbeentjes. Dit zijn de cacaobonen die perfect zijn, maar er niet mooi uitzien. Normaal gesproken worden ze niet afgenomen door de industrie. Dit betekent ook geen inkomen. Wij doen het anders, omdat we vinden dat alles wat uit de natuur komt van waarde is.

+ zorgt liefdevol voor je huid

Elk ingrediënt is waardevol en belangrijk in ZEEP met een MISSIE. Het ene ingrediënt zorgt ervoor dat het vuil van je huid afglijdt, het andere ingrediënt voed en verzorgt je huid liefdevol. 

+ laat niets verloren gaan en laat zien dat het gebruik van reststromen een betere keuze is.

We maken gebruik van reststromen die ontstaan uit de productie van wijn en druivensap. Normaal gesproken wordt dit weggegooid. Dat is zonde, want van de pitten kunnen we de waardevolle druivenpitolie maken. Deze olie maakt de huid zacht en elastisch. Wij vinden het jammer dat hetgeen dat uit de natuur komt, wordt weggegooid, daarom vangen we het op en gebruiken we het.

Zeep met een Missie boodschap verpakking (5)

Zorgvuldig wordt alles met de hand verpakt.

Bij jouw bestelling geef je aan hoeveel zepen je graag wilt. Wanneer jouw bestelling bij ons binnenkomt vouwen we de wikkel, met de hand, om de zepen. 

Alles wordt met aandacht en liefde verpakt. Je ontvangt een prachtig cadeau. Vaak horen we dat de wikkel ontzettend mooi is ontworpen. 

Wanneer het werk en de hoeveelheden het toelaat werken we samen met sociale werkplaatsen.

Zeep met een Missie hand body (2)
Zeep met een Missie ingredienten (1)

Het verhaal achter de geillustreerde wikkel.

De wikkel om Zeep met een Missie is van waarde, omdat het mee helpt om 30.000 HA grond in Nederland weer te herstellen. Het papier is gemaakt in Nederland van olifantengras. Olifantengras heeft de waardevolle eigenschap dat het de biodiversiteit in de bodem herstelt.

 

Kortom, met dit project steun je je medemens en help je NL weer leefbaar te maken voor insecten:

+ Je geeft insecten meer leefruimte.

+ Je kunt zelf genieten van een heerlijke 100% natuurlijke zeep. 

+ Je steunt vrouwen en boeren in Ghana

+ Je helpt mee om 30.000 HA grond in Nederland weer tot leven te brengen.

+ Je helpt mee om niets verloren te laten gaan.