ZEEP met een MISSIE

Klik op de + bij de afbeeldingen en lees de volledige positieve impact van de zeep:

Ja, het klopt je moet deze button hebben bij elke tekst!

een TOEKOMST voor VROUWEN en KINDEREN

klik op de + en kom meer te weten

Vrouwen van de Dagomba stam in Ghana maken onze waardevolle shea butter. Dit doen zij op ambachtelijk en traditionele wijze zonder chemicaliën.

Door ZEEP met een MISSIE te kopen help je mee aan het realiseren van een eerlijke, duurzame keten in shea butter voor de cosmetica-en voedingsindustrie. 

30.000 HA GROND in NL wordt weer LEEFBAAR

klik op de + en kom meer te weten

Je helpt mee om de bodem in Nederland te verbeteren.

De wikkel van de zeep is ontwikkeld van speciaal papier gemaakt van olifantengras.

Grond waarop het olifantengras wordt verbouwd komt weer tot leven. Het herstelt de gezondheid van de bodem, waardoor er weer  bodem diertjes rond kunnen kruipen. Ook boven de grond wordt de biodiversiteit bevorderd.

Het doel is om 30.000ha braakliggend grond in NL, die niet meer geschikt is om voedsel te verbouwen, weer te herstellen. Waardoor de biodiversiteit wordt vergroot, zowel in de grond als boven de grond.

Daarnaast help je mee om de broeikasgassen te verminderen. Olifantengras kan per ha namelijk meer dan 4x zoveel broeikasgassen vastleggen dan een bos met bomen.

Ons doel is om de natuur weer te laten herstellen, daarom willen we er alles aan doen om ons beste te doen. De inkt op de wikkel bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is gedrukt met duurzame machines.

Dit doel is ook de reden waarom we ervoor kiezen om de zeep, met behulp van de fietskoeriers, bij je te bezorgen.

opzetten van NIEUWE PROJECTEN

klik op de + en kom meer te weten

Onze winst zetten we in om nieuwe projecten op te zetten. Projecten waarbij we, met behulp van alledaagse producten, de natuur laten herstellen en mensen in nood helpen. Ons doel is om met behulp van alledaagse producten de wereld een stukje beter te maken. 

Daarnaast is het onze wens om onze winst te doneren aan partners die zich inzetten om de natuur te herstellen en mensen in nood te helpen. 

Elke dag kiezen we voor een product. De keuze is aan ons. Laten we vanaf vandaag kiezen voor een betere toekomst voor onze natuur, onze kinderen en de toekomst van ons allemaal.

LIEF voor jouw HUID

klik op de + en kom meer te weten

In onze zeep gebruiken we de kracht van de natuur.

De ingrediënten van onze natuurlijke zeep komen uit de natuur. Onze natuurlijke zeep is met liefde en in samenwerking met de natuur gemaakt. Het bevat natuurlijke ingrediënten die ieder hun eigen kracht hebben. Je vind in onze zeep dus geen parfum en geen palmolie.

De natuur heeft helende planten en prachtige ingrediënten tot zijn beschikking. Ingrediënten die ons kunnen helpen, verzorgen en ondersteunen. Die kracht van de natuur zit in onze zeep. Het is werkelijk ongelooflijk wat de natuur tot zijn beschikking heeft en wat het voor ons en onze huid kan betekenen.

De olie uit de kokos zorgt ervoor dat de schimmels en bacteriën die voor je lichaam schadelijk zijn worden verwijderd. De olie zorgt ervoor dat de juiste bacteriën en schimmels van je huid af gaan.

Wanneer je vaak je huid wast droogt je huid uit. De zoete amandel behandelt de droge huid en de cacao voedt de huid. Ook de shea butter voedt en stimuleert de cel vernieuwing.

De kracht van de olijf wordt gebruikt om de huid te verzachten en voedt de huid met antioxidanten. Antioxidanten zijn bepaalde vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Ze zijn belangrijk voor onze gezondheid, want ze zorgen ervoor dat vrije radicalen geen schade aanrichten in ons lichaam. Daarnaast is er een zaadolie aan toegevoegd die ontstekingsremmend en kalmerende eigenschappen heeft. Dit is een waardevol ingrediënt voor degene die een kwetsbare huid hebben.

RESTSTROMEN, alles is van WAARDE

klik op de + en kom meer te weten

Weggooien is zonde, daarom maken we gebruik van restromen. Zo is de druivenpitolie bijvoorbeeld een reststroom van de productie van wijn en druivensap. De olie maakt de huid zachter en elastischer.

Geweldig toch, dat je ingrediënten die weg worden gegooid bij een ander productieproces kunt gebruiken. Het is belangrijk om elk ingrediënt uit de natuur zo waardevol mogelijk te gebruiken. In plaats van weg te gooien. Door reststromen te gebruiken kunnen we dit positief veranderen.

We gebruiken biologisch geteelde grondstoffen en reststromen. Daar zijn we trots op.

KANS voor JONG VOLWASSENEN

klik op de + en kom meer te weten

We laten de zepen, indien mogelijk, inpakken door jong volwassenen met een beperking of achterstand tot de arbeidersmarkt. Hierdoor krijgen zij de kans om mee te doen.

Zij leveren een waardevolle bijdrage, zonder hen komen we handen te kort.

WAARDEVOL

klik op de + en kom meer te weten

Tot slot, met deze waardevolle zeep kun je je 90 tot 110 keer wassen.

Het is 100% plasticvrij, met dit ene stuk zeep, voorkom je dat je 4 plastic flessen weg moet gooien.

Dierproefvrij, Vegan en SLS- en SLES vrij.

Je hebt de mogelijkheid om een bijzonder stuk zeep te kopen. Een ZEEP met een MISSIE. Ik hoop dat jij de kracht van jouw keuze gebruikt en een zeep koopt. 

Daarvoor ben ik je dankbaar.

Miranda Hammers I This is for all