Elk project maakt een verschil

Hier lees je wat we ondertussen, samen, hebben gerealiseerd.

Wist je al dat 75% van elke zeep direct invloed heeft op het herstellen van de natuur en het helpen van mensen in nood.

Ondertussen gebeurd er meer:

Samen steunen we

The Ocean Cleanup

geen plastic zeep met een missie

Doordat jij ZEEP met een MISSIE koopt kunnen wij de grootste opruim actie in de geschiedenis steunen. Het mag duidelijk zijn dat het nodig is om al het plastic uit de natuur te verwijderen.

Gelukkig was jij je met ZEEP met een MISSIE en spoelt er daardoor geen micro plastic door je doucheputje, maar hoef jij ook geen plastic verpakking weg te gooien.

De verpakking van ZEEP met een MISSIE helpt juist mee om 30.000ha grond in NL weer te herstellen en kan in de groen container gegooid worden.

20 Procent van de winst is gedoneerd aan The Ocean Cleanup.

 

Samen steunen we

de vrouwen in Ghana

toekomst voor vrouwen en kinderen in Ghana

Inmiddels hebben we met jouw steun 1360 euro over kunnen maken aan de vrouwen.

De vrouwen in Ghana maken shea butter, een waardevol ingrediënt in ZEEP met een MISSIE. Zij doen er alles aan om uit de armoede te komen.

De wereld van shea butter is een donkere industrie vol uitbuiting en onderdrukking.

Daarom werken we samen met een social enterprice die zich inzet voor een duurzame en eerlijke keten. Het geeft de vrouwen, kinderen en hun community de kans om een betere toekomst op te bouwen.

Koop je ZEEP met een MISSIE dan betaal je de echte eerlijke prijs en steun je de vrouwen en hun gemeenschap in Ghana. Op weg naar een waardige toekomst.

Samen vergroten we de biodiversiteit in NL

Met jouw hulp hebben we kleine stukken grond ingezaaid. Waarom?

Om de biodiversiteit te vergroten en te herstellen. Biodiversiteit is van groot belang voor het leven op aard. Elke plant, dier of micro organisme speelt zijn eigen specifieke rol in het ecosysteem. Neem bijvoorbeeld de bij, 80% van het groente en fruit dat in de supermarkt ligt, hebben wij te danken aan de bijen.

De biodiversiteit in Nederland gaat hard achteruit, doordat het te weinig ruimte heeft. Het is daarom belangrijk dat het, ook buiten natuurgebieden, meer ruimte krijgen. Daarom zijn we dankbaar dat we dankzij jou een stukje Nederland weer de ruimte hebben kunnen geven.

meer

IMPACT