ZEEP met een MISSIE

heeft directe impact

De sociale impact van ZEEP met een MISSIE is groot. 75% Heeft direct invloed op het herstellen van de natuur en het helpen van mensen in nood.

16% van de opbrengst reserveren we voor onze vaste lasten tot het slot bedrag van onze vaste lasten. De rest laten we doorstromen naar het opstarten van nieuwe projecten.

9% van de kosten gaat richting verpakkingsmateriaal die duurzaam is en kan worden gerecycled. Dit is al een mooi begin, maar het is ons doel dat we de natuur laten herstellen en onze medemens helpen. Wij nemen dit serieus en willen daarom graag dat al ons verpakkingsmateriaal bijdraagt. Op dit moment voldoet dit deel van de verpakking nog niet aan onze eigen criteria.

Uitleg grafiek:

75% positieve impact

16% vaste lasten THIS IS FOR ALL

9% duurzame verpakking (dat (nog) niet aan onze eigen criteria voldoet.)

(De cijfers zijn op basis van 1 stuk zeep, die je koopt bij THIS IS FOR ALL)

Onze positieve impact

THIS IS FOR ALL vindt het belangrijk om tijdens het productieproces al het verschil te maken. Dit is de reden waarom we samen werken met partners die in het veld werken. In samenwerking met de natuur en onze medemens en ons doel steunen.

Zo komt de shea butter van vrouwen van in Afrika. De cacao leverancier werkt samen met de cocao boeren en helpt hen mee om de cacaobuitenbeentjes wel te verkopen. Zodat ze een extra inkomstenstroom verdienen. Daarnaast helpt de wikkel om de zeep mee om 30.000ha grond in Nederland weer te herstellen, zodat er weer leven in de bodem mogelijk is. Met onze sluitstickers sluiten we de kringloop door landbouwafval een tweede leven te geven, omdat de natuur geen afval kent. Dat is nog niet alles. Lees hier de volledige impact. 

Uitleg grafiek:

36% winst die we herverdelen

8% verpakking met impact

31% ingrediënten met impact

16% vaste lasten THIS IS FOR ALL

9% duurzame verpakking (dat (nog) niet aan onze eigen criteria voldoet.)

(De cijfers zijn op basis van 1 stuk zeep, die je koopt bij THIS IS FOR ALL)

Waarom zou je als consument een product blijven steunen dat iemands imperium groter maakt?

Met de winst van de ZEEP met een MISSIE willen we soortgelijke projecten opzetten. Het is ons uiteindelijke droom om meer projecten met meer impact te realiseren en onze winst te schenken aan partners die zich inzetten om de natuur te herstellen en mensen in nood te helpen.

In onze wereld leven 736 miljoen mensen in extreme armoede. Ondertussen spenderen wij als consument 63 triljoen dollar per jaar aan producten. Een wereld, twee extremen. Door het kopen van veel producten maken we aandeelhouders rijker en rijker… Dat geld kunnen we ook anders gebruiken, dachten wij. Samen kunnen we het verschil maken. Door te kiezen voor producten met een positieve impact. Elke dag maak jij jouw keuzes. Laten we vanaf vandaag samen kiezen voor een betere toekomst voor onze natuur, onze kinderen en de toekomst van ons allemaal.

Iedereen is op zijn eigen wijze waardevol

Wij hadden niet gestaan waar we nu stonden, zonder de gaven, talenten en expertise van een ieder die achter THIS IS FOR ALL is gaan staan. Een ieder levert zijn/haar unieke bijdrage, op vrijwillige basis. Daar ben ik als founder enorm dankbaar voor.

Wij staan als personen naast elkaar, werken samen aan de missie en hebben het doel om de wereld positief te veranderen, voor de natuur, voor onze kinderen, voor de toekomst van ons allemaal.

Wil jij meehelpen om de wereld positief te veranderen. Laat van je horen!

Miranda Hammers, founder THIS IS FOR ALL