liefde vreugde dankbaarheid this is for all

Shop

Waar we gaan, wat we doen, het is een ontdekkingsreis. Onderweg delen we ons zijn met elkaar en met jou. We vertragen in een snelle wereld, verbinden ons met de natuur, genieten van de kleine dingen, ons hart maakt een sprong wanneer we mogen creëren. En we maken tijd voor datgene wat ons leven echt waardevol maakt. 

Dit betekent dat we aan producten en projecten werken die een positieve bijdrage leveren aan een betere wereld, voor jou, voor ons, voor ons allemaal.

Geïnspireerd door een diepe overtuiging dat je, samen, de kracht hebt de wereld positief te veranderen. 

 

miranda hammers this is for all foto
zaden inheemse bloemen mengsel

Shop

Heb je een goed idee of wil je een bijdrage leveren? Laat het me weten!

14 + 5 =

Zeep met een Missie this is for all verpakking(4)

Andere blogs

Waarom een blok zeep?

Waarom een blok zeep?

Waarom een blok zeep? Er zijn verschillende redenen waarom je zou overwegen om een blok zeep te gebruiken in plaats van vloeibare zeep of andere reinigingsmiddelen. Hier zijn enkele voordelen:   Milieuvriendelijk Minder verpakking: Een blok zeep komt vaak met...

Lees meer
Kokosolie in Zeep met een Missie

Kokosolie in Zeep met een Missie

Zeep met kokosolie Kokosolie, Cocos Nucifera De kokosolie in Zeep met een Missie voedt en beschermt je huid. Het is een waardevol ingrediënt wanneer je een droge of gevoelige huid hebt. De olie staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Daarnaast heeft de olie...

Lees meer