Zeep met kokosolie

Kokosolie, Cocos Nucifera

De kokosolie in Zeep met een Missie voedt en beschermt je huid. Het is een waardevol ingrediënt wanneer je een droge of gevoelige huid hebt. De olie staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Daarnaast heeft de olie antibacteriële eigenschappen en zorgt ervoor dat onder andere vet makkelijk van je huid af gaat. Het fijne van kokosolie is dat het een 100% natuurlijk ingrediënt is met vele voordelen voor je huid.

 

kokosolie zeep met een missie

Shop

Zeep met een Missie lichaam wassen (7)

Kokosolie, een belangrijk ingrediënt in Zeep met een Missie,

Vanwege zijn hydraterende werking is kokos een belangrijk ingrediënt in Zeep met een Missie. Je huid wordt door de kokosolie gevoed, waardoor het zacht en soepel aanvoelt. Een andere belangrijke reden waarom we kokos toe hebben gevoegd aan Zeep met een Missie is omdat kokosolie van nature antibacteriële eigenschappen heeft. Dit helpt je bij het reinigen en beschermen van je huid. Het helpt bij het verwijderen van vuil en olie van je huid. Genoeg redenen om dit mooie ingrediënt te gebruiken in Zeep met een Missie.

Wat we eveneens belangrijk vinden, is de houdbaarheid. Veel producten hebben een beperkte houdbaarheid. De zeep met kokosolie gaat lekker lang mee. Dit komt doordat olie een relatief lange houdbaarheid heeft. Daarnaast zorgt het voor de stevige structuur van het blok zeep. Nu is het zo dat elke zeep met de hand wordt gemaakt en in kleine hoeveelheden, zodat je altijd een ‘vers’ stuk zeep in handen krijgt. Maar mocht je het even niet gebruiken, twijfel dan niet dat je het naar enige tijd niet meer kan gebruiken, want met Zeep met een Missie ben je nog steeds in goede handen.

Naast de kokosolie vind je ook andere mooie ingrediënten in Zeep met een Missie. Elk ingrediënt is zorgzaam voor je huid, zorgvuldig gekozen en 100% natuurlijk. Wat Zeep met een Missie speciaal maakt is dat de ingrediënten zorgvuldig gekozen zijn en dat je door je te wassen met Zeep met een Missie je medemens steunt en de natuur helpt herstellen. Zo wordt de shea butter met de hand gemaakt door vrouwen in Ghana, door de shea butter bij hen af te nemen, steunen wij ze in hun alledaagse leven en een betere toekomst. Wil je meer lezen over de waarde van Zeep met een Missie, dat kan hier.

Zeep met een missie bouwen aan verandering

Shop

Andere blogs