Doe je mee?

Het is zover! We zaaien de natuur letterlijk uit met BLOEMEN met een MISSIE. kleine zaadjes, allemaal inheems, zitten in een prachtig geïllustreerde verpakking, klaar om uit te zaaien en te groeien. Uit elk zaadje groeit een prachtige bloem. In de zomer strijkt een vlinder neer op jouw bloemenzee, evenals diverse hommels. Dit bloemenmengsel is speciaal samengesteld om insecten in Nederland te helpen. De diversiteit geeft een prachtig bloemenmengsel om in de zomer van te genieten. Wanneer de zomerzon ondergaat beginnen de bloemen sterker te ruiken.

Strooi de natuur uit, geniet en ontdek hoe mooi de natuur kan zijn. Bestel jouw zaden op met de knop hieronder.

Met dit project steun je tevens natuurmonumenten.

 

bestel

de zaden

BLOEMEN met een MISSIE incl. cadeau

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Je gegevens zijn bij ons veilig

Kunst, ontstaan uit onze rivieren

Samen met River_ trashart willen we de  verhalen van onze rivieren vertellen. Subtiel, met een bepaalde nuance, liefdevol maar duidelijk. Geschreven door Miranda Hammers Kunst heeft de kracht om op bijzondere wijze een verhaal te vertellen. Subtiel, met een bepaalde...

check in maart en april, speciale maand

ik wil graag DONERENcheck in maart 2022🙏 een grote donatie, waardoor we heel veel zepen in konden pakken voor Oekraïne. 🙏 een toezegging van een donatie voor het opstarten van een nieuw project 🙏 de zeepvlokken die we deze week konden testen 🙏 en alle ❤ via berichtjes...

Ervaring review ZEEP met een MISSIE

"Mam, dit is een bijzondere zeep."Hij heeft gelijk.koop de zeep €12,95Deze zeep is aan de keukentafel ontwikkeld. Toen de wereld op slot ging en ik thuisonderwijs gaf aan mijn kinderen, Daniël en Laura (6). Terwijl hun werkten aan school. Werkte ik aan ZEEP met een...