Doe je mee?

Het is zover! We zaaien de natuur letterlijk uit met BLOEMEN met een MISSIE. kleine zaadjes, allemaal inheems, zitten in een prachtig geïllustreerde verpakking, klaar om uit te zaaien en te groeien. Uit elk zaadje groeit een prachtige bloem. In de zomer strijkt een vlinder neer op jouw bloemenzee, evenals diverse hommels. Dit bloemenmengsel is speciaal samengesteld om insecten in Nederland te helpen. De diversiteit geeft een prachtig bloemenmengsel om in de zomer van te genieten. Wanneer de zomerzon ondergaat beginnen de bloemen sterker te ruiken.

Strooi de natuur uit, geniet en ontdek hoe mooi de natuur kan zijn. Bestel jouw zaden op met de knop hieronder.

Met dit project steun je tevens natuurmonumenten.

 

bestel

de zaden

BLOEMEN met een MISSIE

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Je gegevens zijn bij ons veilig

Waarom is het belangrijk de natuur dichterbij te brengen?

Het is belangrijk om de natuur dichterbij te brengen om verschillende redenen:   Biodiversiteit behouden: Het brengen van de natuur dichter bij huis, bijvoorbeeld door het aanleggen van tuinen, balkons of groene ruimtes, kan helpen om de biodiversiteit te...

Ik help mee om de natuur uit te strooien

Ik wil graag meedoen, maar ik heb geen ruimte?   Wat fijn dat je mee wil helpen om de natuur letterlijk uit te strooien. Wij zaaien, namens jou, de natuur uit! Jij zet de eerste twee stappen, wij doen de rest.   Stap 1: laat weten hoeveel m2 je wil inzaaien....

Herfst is een goede zaaitijd voor Bloemen met een missie

Herfst is een goede zaaitijd voor Bloemen met een missie De herfst is, naast de lente, een goede zaaitijd voor Bloemen met een Missie. Het is een natuurlijke zaaiperiode, want de bloemen zaaien hun zaden op dit moment zelf ook uit. Na de bloeiperiode gaan de bloemen...