Ik wil graag meedoen, maar ik heb geen ruimte?

 

Wat fijn dat je mee wil helpen om de natuur letterlijk uit te strooien.

Wij zaaien, namens jou, de natuur uit! Jij zet de eerste twee stappen, wij doen de rest.

 

Stap 1: laat weten hoeveel m2 je wil inzaaien.

Stap 2: reken jouw bijdrage af.

Stap 3: Wij trekken de laarzen aan, nemen de hark en zaden mee en gaan voor jou aan de slag.

 

De zaden zaaien we uit op schoolpleinen en langs weilanden, namens jou. 

 

Dank je wel dat je dit project steunt!

Hieronder kun je jouw m2 bestellen. 

 

bestel

jouw m2

ZAAIEN met een MISSIE

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Je gegevens zijn bij ons veilig

Duurzame verpakking van olifantengras.

“We gaan leven en hoop terug geven aan de toekomst.” Door een duurzame verpakking die leven terug geeft aan de natuur. Is het mogelijk om een product te maken, waarbij we niet alleen ingrediënten uit de natuur nemen, maar ook iets terug geven aan de natuur. Waardoor...

feestelijk boeket vol met inheemse bloemen

Verander een stuk(je) tuin in een feestelijk boeket. Wilde bijen, vlinders, lieveheersbeestjes en vogels, ze hebben het zwaar. Je kunt ze op een eenvoudige manier helpen. Help ze door een stuk(je) grond te veranderen in een feestelijke boeket vol met inheemse bloemen....

Waarom is het belangrijk je huid te hydrateren?

Waarom is het belangrijk je huid te hydrateren? En hoe doe je dat? Het hydrateren van je huid is belangrijk om het gezond, jeugdig en soepel te houden. Een goed gehydrateerde huid vormt een goede bescherming tegen irritatie en schadelijke stoffen. Wanneer je huid...