Ik wil graag meedoen, maar ik heb geen ruimte?

 

Wat fijn dat je mee wil helpen om de natuur letterlijk uit te strooien.

Wij zaaien, namens jou, de natuur uit! Jij zet de eerste twee stappen, wij doen de rest.

 

Stap 1: laat weten hoeveel m2 je wil inzaaien.

Stap 2: reken jouw bijdrage af.

Stap 3: Wij trekken de laarzen aan, nemen de hark en zaden mee en gaan voor jou aan de slag.

 

De zaden zaaien we uit op schoolpleinen en langs weilanden, namens jou. 

 

Dank je wel dat je dit project steunt!

Hieronder kun je jouw m2 bestellen. 

 

bestel

jouw m2

ZAAIEN met een MISSIE

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Je gegevens zijn bij ons veilig

Ontspannen douchen en baden, een moment van verstilling

Pak de handgemaakte zeep en laat het over je lichaam gaan. Laat je lichaam ontspannen. Ga over elk deel van je lijf, voel de zachte natuurlijke zeep over je huid gaan en het warme water. Je zult merken dat je steeds meer en meer ontspant. Geschreven door Miranda...

Uit dankbaarheid is THIS IS FOR ALL ontstaan

Uit diepe dankbaarheid is THIS IS FOR ALL ontstaan.  Geschreven door Miranda HammersUit diepe dankbaarheid voor stromend water is THIS IS FOR ALL ontstaan en het besef dat dit niet voor iedereen is weggelegd.  Tijdens de allereerste lock-down voelde ik me veilig. Raar...

Strooi de natuur uit

Doe je mee? Het is zover! We zaaien de natuur letterlijk uit met BLOEMEN met een MISSIE. kleine zaadjes, allemaal inheems, zitten in een prachtig geïllustreerde verpakking, klaar om uit te zaaien en te groeien. Uit elk zaadje groeit een prachtige bloem. In de zomer...