Bloemenpracht in je border:

Waarom Bloemen met een Missie zaaien? Je krijgt een zomer vol bloemen in je tuin. Met Bloemen met een Missie zaai je de natuur letterlijk uit. De zaden bestaan uit een diversiteit aan prachtige bloemen, 18 stuks om precies te zijn.  Geniet van de kleur en geur van deze bloemenpracht en ontdek ondertussen een verscheidenheid aan insecten.  

De zaden zijn inheems:

Alle zaden in Bloemen met een Missie zijn inheems. De insecten hebben inheemse soorten nodig. Zaden uit andere landen zijn vaak niet geschikt voor de insecten in Nederland, hierdoor neemt de sterfte juist toe.

De bloemen zijn speciaal geselecteerd om de insecten in Nederland te helpen. Het mengsel bestaat uit eenjarige, tweejarige en vaste planten. Zaai de zaden dit jaar, laat de bloemen bloeien en deze zaden weer in de grond vallen. Dit is belangrijk, omdat de insecten, zoals bijen en hommels, de bloemen op het juiste moment nodig hebben. In het tweede jaar kan de natuur dat zelf regelen. De natuur zorgt ervoor dat de bloemen bloeien zodra de insecten aanwezig zijn.  

bloemen met een missie zaden

Shop

zaaien bloemen met een missie zaden

Je geeft terug aan de natuur

Bij alles wat we doen bij This is for all kijken we wat we terug kunnen geven aan de natuur. Voor Bloemen met een Missie betekent dit dat we de zaden kopen bij Natuurmonumenten. Door het bij hen in te kopen steunen we hen. Natuurmonumenten zet zich in voor het behoud, de bescherming en het beheer van natuur, landschappen en cultureel erfgoed in Nederland. Zij streven ernaar om de natuur te beschermen, biodiversiteit te behouden en mensen bewust te maken van het belang van natuurbescherming. Daarnaast biedt Natuurmonumenten mogelijkheden voor recreatie en educatie in de natuur, en werkt het samen met overheden, andere organisaties en vrijwilligers om zijn doelen te bereiken. Waarom Bloemen met een Missie zaaien, je steunt hen, geniet van een prachtige bloemenzee en maakt de insecten blij.  

Waarom Bloemen met een Missie zaaien en wat wij ervan maken.

wanddoek nature wandkleed droog bloemen

Shop

Andere blogs